fbpx

Funkciók

Gazdálkodási napló exportálása XML formátumba

Az AgroMAP segítségével a felhasználók könnyen és egyszerűen elvégezhetik az éves gazdálkodási napló „web-GN” exportálását az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programba. A folyamatos frissítések biztosítása mellett a Felhasználóink mindig a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően tudják az adatszolgáltatással kapcsolatos tevékenységeiket elvégezni.

Térképes nézetek

Az AgroMAP működése során a felhasználóknak lehetőség nyílik térképes nézetek megjelenítésére. A programba integrált területi (táblaszintű)-, kataszteri- és vektoros térképnézetek is alapelemei a felhasználóbarát felületnek.

Térinformatikai lekérdezések

Nélkülözhetetlen térinformatikai funkciókkal a program támogatást nyújt az adott mezőgazdasági területhez (tábla) kapcsolt információk lekérdezéséhez és szerkesztéséhez. Ezen tulajdonság szolgáltatása mellett a területi egységek és a hozzá tartozó területi adatok megjelenítése átláthatóbbá és jobban nyomon követhetővé válik.

Tápanyag-gazdálkodási terv (TGT) generálása

A terméshozam növelésében, és az egyéb mezőgazdasági tevékenységekhez kapcsolódó költség megtakarításnál elengedhetetlen a talajvizsgálatok periodikus elvégzése. Az előzetes laborvizsgálatot alapul vevő tápanyag-gazdálkodási terv (TGT) nemcsak kötelező a hazai gazdálkodók nagy részének, hanem az adott mezőgazdasági terület talajerőgazdálkodási stratégiája is jobban tervezhető.

Nitrát jelentés exportálása ÁNYK XML formátumba

A gazdálkodási naplóból közvetlenül az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programba tölthető a nitrát adatlap. Ezt a funkciót a nitrátérzékeny területeken gazdálkodóknak, illetve állattartóknak alakítottuk ki.

Teljeskörű gazdálkodási napló egy kattintással

Próbálja ki most, kötöttségek nélkül!

AgroMAP powered by